Afdelingen

Persluchtcentrum

Persluchtcentrum

Het Persluchtcentrum is dé specialist voor pneumatische gereedschappen en uitrusting in België. Een team van persluchtspecialisten staat garant voor een service van het hoogste niveau.

Meer info over Persluchtcentrum
Naar de catalogus Persluchtcentrum

Hydraulica

Hydraulica

De afdeling hydraulica is de specialist in hydraulische slangen en koppelingen. Kortom het adres voor uw hydraulische componenten en leidingwerk.

Meer info over de afdeling Hydraulica

Bevestiging

Bevestiging

De afdeling bevestigingsmaterialen heeft de grootste gespecialiseerde stock van mechanische en chemische bevestigingsmaterialen. Met SQUF (Small Quantity Fasteners) heeft u een strategisch middel om kosten te reduceren door het gebruik van kleinverpakkingen.

Meer info over de afdeling Bevestigingsmaterialen
Naar de catalogus Bevestigingsmaterialen

Gereedschap

Gereedschap

De afdeling gereedschap is de specialist in gereedschappen en verbruiksmaterialen voor de onderhoudstechnicus. Central Auto verkoopt enkel kwaliteitsgereedschap van merken die hun kwaliteit reeds jaren bewezen hebben op het terrein.

Meer info over de afdeling Gereedschap 
Naar de catalogus Gereedschap

Autotechniek

Autotechniek

De afdeling autotechniek is sinds 1945 hét adres voor onderdelen en verbruiksmaterialen voor wagens, vrachtwagens, heftrucks, kranen,... kortom deze afdeling heeft alles in huis voor het onderhoud van uw rollend materiaal.

Meer info over de afdeling Autotechniek
Naar de catalogus Autotechniek