Persluchtcentrum

Het Persluchtcentrum is dé specialist voor pneumatische gereedschappen en uitrusting in België. Een team van persluchtspecialisten staat garant voor een service van het hoogste niveau.

Service

Service

Het Persluchtcentrum speelt in op noodzakelijke herstellingen die uw interne onderhoudsploeg niet zelf kan uitvoeren. Als productspecialist op het terrein van persluchtapparatuur kunnen wij herstellingen, van welk persluchtmerk ook, intern of extern uitvoeren, naar gelang uw specifieke noden.

Meer info

Voordelen

Voordelen perslucht

Wanneer u kiest voor perslucht, investeert u in kwaliteit. Het gebruik van perslucht zorgt voor een langere levensduur, gemiddeld 4 tot 8 keer langer dan elektrische machines. Daarnaast zijn er lage onderhoudskosten door het klein aantal mogelijke defecten. Door deze en andere factoren kiest u voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Meer info

Onze filosofie

Onze filosofie

Perslucht is meer dan gecomprimeerde lucht ; het is een bewuste keuze. Ten opzichte van andere energiebronnen zorgt perslucht voor een betrouwbare continuïteit van uw productie. Als gespecialiseerd persluchtleverancier bewaken wij nauwlettend de kwaliteit van de door ons vertegenwoordigde producten.

Meer info

Onze strategie

Onze strategie

Wij bieden u een zeer ruime voorraad aan complete machines, randapparatuur en onderdelen. Daarnaast zetten wij in op een grote diversiteit aan persluchtgereedschappen en pompen. Bestellingen die u voor 12.00u plaatst, worden u binnen de 24 uur aangeleverd. Technische raadgevers bieden u degelijk advies en volgen uw dossier op.

Meer info

Merken

Merken

De opsomming van de merken die wij kunnen herstellen en verkopen.

Naar overzicht merken

Lees ook