Diensten

De aangeboden diensten zijn de belangrijkste troeven van Central Auto Dexis: het omvangrijke assortiment, de doorgedreven stock, de flexibele administratie, de vooruitstrevende informatisering, de logistieke ondersteuning en de technische kennis.

Divers assortiment

assortimentCentral Auto Dexis is zowel een generalist als een specialist in ons productaanbod. Als geheel bedrijf heeft Central Auto Dexis een rol als generalist. De belangrijkste industriële disciplines komen voor in het totale gamma van 130.000 producten. Elke afdeling heeft echter zijn rol als specialist te vervullen door zich grondig te verdiepen in het eigen domein.

Doorgedreven stock

stockStockkeeping beschouwen wij als onze taak zodat u rechtstreeks uit onze eigen stock wordt bevoorraad en niet te kampen krijgt met onnodig lange levertijden. In onze specialisaties hebben wij de grootste stock in België.

Flexibele administratie

administratieGeen omslachtige procedures maar een directe administratieve afhandeling op een correcte en eerlijke wijze. Eén gezamenlijke factuur. Steeds correcte prijzen door vaste kortingen en een raamcontract.

Vooruitstrevende informatisering

informaticaCentral Auto Dexis is steeds een koploper geweest op het vlak van informatisering. Nu ook zijn we bezig om met zaken zoals e-business, barcoding, duidelijke elektronische catalogen en e-facturatie.

Logistieke ondersteuning

logistiekIn industriële distributie is logistiek van een primair belang. Producten besteld voor 15u worden de volgende dag geleverd. Wij zorgen voor dagelijkse leveringen, inventarisatie, stockmanagement, raamcontracten,...

Technische kennis

kennisEen technische vraag? Een technische productselectie? Demonstratie of berekening? Geen probleem. Onze technische specialisten hebben door de jaren veel ervaring opgebouwd in hun vakgebied.

Eigen werkplaatsen

werkplaatsWij beschikken over eigen werkplaatsen voor het herstellen van pneumatische gereedschappen, het maken van hydraulische slangen, het herbeleggen van remmen en het op maat maken van schuurbanden.