Nieuws

7 april 2020 - Opvolging Luc Genbrugge


Beste relatie, 

De afgelopen week heeft Luc Genbrugge, een punt gezet achter zijn professionele activiteiten. Gedurende verschillende decennia heeft hij samen met zijn broers Dirk en Bruno hard gewerkt om van Central Auto het succesvolle bedrijf te maken dat het vandaag is.   

De actuele omstandigheden hebben verhinderd om Luc op een gepaste manier te bedanken en in de bloemetjes te zetten zoals dat na een lange en zeer succesvolle carrière gebruikelijk is. Nu, uitstel is geen afstel; zodra mogelijk heffen we samen het glas en wensen we Luc en zijn familie het allerbeste in de periode die volgt op zijn actieve loopbaan.    

Vorige week heeft Luc al zijn verantwoordelijkheden overgedragen en de fakkel doorgegeven aan dhr Alain Van Hemelen. Alain is Area Sales Director Noord bij Imes Dexis en is bereikbaar via alain.vanhemelen@imes.be en op 0478 710 913.   

Indien u vragen heeft, neem dan zeker contact op met Alain. Hij zal uw vragen opnemen of u in contact brengen met de juiste persoon.  

We bedanken Luc voor alles wat hij gedaan heeft voor Central Auto en meer recent ook voor zijn rol tijdens de overnamegesprekken met Imes Dexis.  

Met vriendelijke groeten,  

 

Dirk Genbrugge                      Bruno Genbrugge                     Joël Toremans
Bestuurder                             Bestuurder                                Bestuurder